اخبار اسلایدی
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان قزوین تشکیل شد
                                                      
اولین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان قزوین در سال
جاری با حضور مدیران و مسئولین دستگاه ها و ادارات این شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
در این نشست سید علی موسوی فرماندار شهرستان قزوین در جایگاه ریاست کارگروه، دکتر سید علیرضا خونساری رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان، دبیر و مهندس حمید گلناری مسئول دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان قزوین، جلسه را با پیگیری مصوبات نشست قبل، آغاز نمودند.
 مهندس گلناری گزارشی از اقدامات انجام شده طی طرح سلامت نوروزی سال 1396 مرکز بهداشت را ارائه نمود و سپس گزارش دستگاه ها را از روند اجرای مصوبات جلسه چهارم اخذ کرد. وی همچنین گزارشی از کیفیت و کمیت فعالیت دستگاه ها در جلسات کارگروه سلامت در سال 1395 و درصد اجرای مصوبات را ارائه نمود و سپس در راستای بند دوم دستور جلسه، انتظارات و راههای پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا را بیان داشت.
در ادامه دکتر مریم یار احمدی کارشناس مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر شهرستان قزوین، گزارشی از اجرای برنامه خطر سنجی بیماریهای قلبی و عروقی و انتظارات اجرای این برنامه از دستگاه ها را ارائه نمود.
در پایان موسوی فرماندار شهرستان قزوین، به برخی از سوالات اعضا، پاسخ داده و راهنمائی های لازم را برای مسائل مطرح شده ارائه نمود و تاکید کرد که مسئولین دستگاه ها سعی نمایند شخصاً و به موقع در جلسات کارگروه سلامت شرکت نمایند و مصوبات با جدیت پیگیری و اجرا شود. موسوی در پایان جلسه به فعالان عرصه سلامت در برگزاری و پیگیری مصوبات جلسات کارگروه سلامت در سال 1395 لوح تقدیر اهداء نمود.
برنامه ریزی برای پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا خصوصاً التور با همکاری کلیه دستگاه ها خصوصاً آب و فاضلاب، شهرداری ها، بخشداریها، جهاد کشاورزی، جلوگیری از فعالیت دستفروشان مواد غذائی حساس و آماده مصرف و همکاری دستگاه ها و سازمان ها در اجرای برنامه خطر سنجی بیماریهای قلبی و عروقی از مصوبات این نشست بود. 
 
 
امتیاز دهی