اخبار اسلایدی
رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین: تزریق واکسن کرونا، میزان کُشندگی بیماری را کاهش می دهد قدرت سرایت، تغییری نخواهد کرد

1400/2/7 سه‌شنبه

دکتر پیمان نامدار، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، هنگام بازدید از مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین تاکید کرد که با تزریق واکسن کرونا، میزان کُشندگی بیماری کاهش خواهد یافت. وی البته هشدار داد که قدرت سرایت، که همان میزان ابتلا به بیماری را به دنبال دارد، تغییری نخواهد کرد.

رییس حوزه سلامت استان قزوین تصریح کرد که مردم باید دستورالعمل ‌های بهداشتی را مانند روزهای ابتدایی ورود ویروس کرونا به کشور و با همان حساسیت بالا رعایت کنند، تا واکسیناسیون به درصد قابل توجهی برسد.

مهندس فاطمه امامی، مسؤول روابط عمومی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین در رابطه با این خبر گفت: دکتر نامدار در این بازدید، روند واکسیناسیون کووید 19 برای بیماران خاص؛ چگونگی پذیرش گروه هدف و چالش های موجود را بررسی کرد.

شایان ذکر است، این گروه به دلیل ضعف سیستم ایمنی و مراجعه به مراکز درمانی برای دریافت خدمات درمانی، بیشتر در معرض مواجه و بیماری کووید 19 قرار دارند، پس در اولویت واکسیناسیون قرار گرفته اند. واکسیناسیون گروه های خاص و صعب العلاج  از روز چهارم اردیبهشت 1400، آغاز شده است  و روند انجام واکسیناسیون ادامه دارد.