بر مبنای اجرای طرح تحول نظام سلامت؛ اولین کلینیک سیار دندانپزشکی قزوین افتتاح شد

دکتر سید علیرضا خونساری رئیس مرکز بهداشت شهرستان قزوین از افتتاح اولین کلینیک سیار دندانپزشکی در راستای اجرای طرح تحول سلامت در این شهرستان خبر داد.

دکتر یوسفی کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت استان قزوین در ابتدای این مراسم گفت: کلینیک سیار دندانپزشکی در قالب یک کامیونت مجهز به کلیه امکانات و تجهیزات دندانپزشکی، توسط خیرین تهیه و آماده بهره برداری می باشد.
به گفته وی، آموزش بهداشت، معاینات دهان و دندان، فلورایدتراپی، فیشورسیلانت، جِرم گیری، ترمیم و کشیدن دندان و همچنین رادیولوژی دندان از خدماتی است که در این کلینیک به صورت رایگان توسط دندانپزشکان استان و همچنین دندانپزشکانی که داوطلبانه در این امر خیر شرکت خواهند نمود، ارائه خواهد شد.
وی همچنین اشاره داشت کلیه امکانات دندان پزشکی از جمله یونیت، اتوکلاو و سیستم برق روی این کامیونت نصب می باشد و با استقرار در مناطق محروم و روستایی به ارائه خدمات اولیه خواهد پرداخت. کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان استان قزوین از ارائه خدمات سطح بالاتر در آینده نزدیک اظهار امیدواری کرد.
مراسم افتتاح، روز 22 مرداد 1396 با حضور دکتر اسکویی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر عادل رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر رجبی قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکتهای اجتماعی، دکتر کلهر معاون اجرایی معاونت بهداشتی، دکتر خونساری رئیس مرکز بهداشت شهرستان، دکتر یوسفی کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان استان قزوین و تعدادی از مسئولین دانشگاه در مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین برگزار شد.