در نمایشگاه توانمندسازی زنان: 200 تن از مادران باردار و شیرده با مزایای شیرمادر آشنا شدند

همزمانی هفته جهانی شیرمادر، با نمایشگاه توانمندسازی زنان عاملی بود تا غرفه ای در این نمایشگاه به مرکز بهداشت شهید بلندیان اختصاص یابد.

به گفته عذرا باقرنژاد لاهیجی کارشناس مسئول برنامه شیر مادر شهرستان قزوین، در این نمایشگاه که از 15 تا 20 مرداد 1396 در بوستان نرگس و به همت استانداری قزوین برگزار شد، مرکز بهداشت شهید بلندیان با ارائه خدمات آموزشی در زمینه اهمیت و مزایای شیر مادر در رشد کودکان حضوری فعال داشت.
باقرنژاد لاهیجی گفت: 200 تن از مادران شیرده و باردار بازدید کننده از نمایشگاه، با مراجعه به غرفه سلامت با مزایای شیرمادر و تداوم تغذیه انحصاری با شیر مادر تا پایان شش ماهگی کودک و ادامه شیردهی تا پایان دو سالگی همراه با تغذیه مناسب سنین مختلف این دوره آشنا شدند، همچنین بسته های آموزشی در همین زمینه توزیع شد.
گفتنی ست به مناسبت هفته جهانی شیر مادر (10 تا 16 مرداد)، مراکز و پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت با برگزاری همایش ها، جلسات آموزشی و برپایی ایستگاه های سلامت و برگزاری مسابقات مرتبط و توزیع بسته های آموزشی، جهت بالا بردن آگاهی خانواده ها در خصوص شیر مادر و حمایت از مادر شیرده تلاش نمودند. مراکز خدمات جامع سلامت شماره 9 نواب شمالی، مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک اقبالیه و حسینیه مهدی آباد از توابع این مرکز از جمله مراکز فعال در این هفته بود که کارشناس برنامه شیر مادر شهرستان قزوین به آنها اشاره نمود.