۱۴۰۱/۰۳/۰۳
در دانشگاه علوم پزشکی قزوین
اولین مصاحبه با پذیرفته شدگان آزمون تاسیس دفاتر خدمات سلامت انجام شد

مصاحبه با اولین گروه معرفی شده از شرکت سلامت مبین ایرانیان " نماینده وزارت بهداشت " در دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام شد .

به گفته زهرا کاظمی، کارشناس مسؤول حوزه معاونت توسعه و تحول اداری، این مصاحبه ها، روز یکم خرداد 1401 با حضور دکتر علی اصغر فرشاد، نماینده مدیر طرح تاسیس دفاتر خدمات سلامت و اعضای کارگروه، و با نظارت اداره بازرسی و حراست دانشگاه انجام شد.

وی اظهار کرد که این مصاحبه با  13 فرد پذیرفته شده در آزمون تأسیس دفاتر خدمات سلامت، معرفی شده از وزارت بهداشت، در سالن اجتماعات ساختمان ستاد شماره یک دانشگاه برگزار شد که نتیجه آن، در آینده اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است، دفاتر خدمات سلامت، به منظور تسهيل و تسریع در ارائه خدمات حوزه سلامت؛ مدیریت منابع حوزه سلامت؛ افزایش کيفيت و ارتقای بهره وری در ارائه خدمات؛ ایجاد اشتغال با استفاده از توان بخش خصوصی، راه اندازی می شود.

طبق دستورالعمل ارسالی وزارت بهداشت، مسؤولیت واگذاری این دفاتر به متقاضیان، بر عهده معاونت های توسعه مدیریت و منابع و برنامه ریزی دانشگاه های علوم پزشکی است.