M-01 دستورالعمل آماده سازی، تهیه و کنترل کیفی محیط های کشت M-02جدول انتخاب محيطهاي كشت M-03 جداول شناسائي ميكروارگانيسم ها M-04جدول پاتو ژنها وفلور نرمال M-05کنترل کيفيت ديسک هاي آنتي بيوتيک M-06 روش تعيين حجم لوپ M-07 تهيه استاندارد نيم مك فارلند M-08نگهداري و استفاده از سويههاي باکتريايي M-09 دستورالعمل فني فور، اتوكلاو و انكوباتور M-11 راهنمای روش استاندارد انتقال نمونه های عفونی M-12 راهنماي رنگ آميزي گرم M-13 فهرست تجهیزات، مواد، محيط هاي كشت و ديسك هاي تشخيصي M-15 دستورالعمل فنی هودهای ایمنی بیولوژیک M-16 موارد بحراني در آزمايشگاه ميكروب شناسي M-18 دستورالعمل مدیریت نمونه در آزمایشگاه های پزشکی M100-S27 CLSI 2017 تست کوررنگی كتاب استاندارد عملكردي آزمايش تعيين حساسيت ضدميكروبي به روش انتشار از ديسك کنترل کیفیت تجهیزات آزمایشگاهی جدول میکروارگانیسمهای بیماری زای اولویت دار و آنتی بیوتیک های تعیین شده 2017 جدول میکروارگانیسمهای بیماری زای اولویت دار و آنتی بیوتیک های تعیین شده 2019 دستورالعملهای تخصصی باکتری شناسی